Det som gör oss alla lyckliga!....

Tjenixen!
Dagen har varit händelserik... eller inte! nej men det har varit bra :D Jag har investerat i det bästa som finns, kläder! Eller mamma har investerat men det är en annan sak. Sen vart det ridning och jag och Pinnen klickade, han såg inte ut som en pinne och jag såg inte ut som en liten flicka med typ rapunsel fläta som höll på att skita på sig. eller gjorde jag det, a det vet jag inte men det kändes iaf inte som det! Btw så kan inte jag göra stycken liiiiite störande men jag härdar för att jag är från norrland, ännu bättre matfors. Fell the cool factor rising! (stavning?..)

//Flygande Musen

sims 3 destination världen

hejsan alla goa o glada !

tänkte skriva lite om the sims3 destination världen nu !

jag har blivit lite galen i de, åh, kom på nu att jag kanske inte kmr kunna spela de på hela veckan! haha :(

lite fusk till spelet kmr här !

motherlode
du får mer pengar, har råd med allt utan att jobba ! super, eller hur? ;)

testingcheatsenabled true

humöret kan bli på topp ! du skriver in koden sen drar du upp så allt blir grönt!

du kan oxå styra till brevlådan, håll då in shift och klicka på brevlådan, då kan du välja lite saker, bl.a "gör behoven statiska", då mår dom bra hela tin ! Gr8 huh?
du kan givetvis dra upp så dom blir kompis med alla ;)

styr till din sims gubbe, där kan du "stänga av åldrandet" och ändra din sims egenskaper, :p

för att kunna skriva in fusken klicka shift Ctrl och C.

nu har jag lite frågor :p

1. hur gör man på muséet i frankrike, jag kmr inte vidare, skulle betyda guld ifall nån ville förklara ! :D


2. vart kan man hitta en såndär.. åh, glömt namnet, men man behöver de som gåva för att komma in på ett ställe i egypten, vet du vad jag menar? isf, vart hittar man dom ? :)


3. hur gör man i hatshepsut's (stavning?) grav, för att komma nånstans :p


det skulle vara underbart ifall nån filur ville svara på dessa frågor, eller så kanske du har nåra frågor till mej om just sims3 ? :)

eller nåt annat att berätta?

 

// Luriga Ugglan


inte så mkt dator för lille luriga uggla nej

hej !

asså de är så grymt mkt snö, och de kmr bara mer och mer ! jag tror jag dööööööööör. jag vill ha vår, nu !
har ni snö hos er ? tkr ni om de? eller är ni oxå less på skiten?

iaf, när Flygande Musen var här och myste lite med mej i lördags så hade vi givetvis godis, och de var lite varmt.. det var nog jag som var så het, jag menar, det VAR jag som var så het.



jag måste få berätta om att jag och min kompis (inte Flygande Musen) ska typ ha en liten tävling eller vad man ska kalla de, vi får bara sitta vid datorn max 1h per dag !! det här kmr pågå i en vecka, så får vi se vad det blir av det ! och jag som nog är sveriges största datanörd kmr ju knappast klara det, men jag ska försöka, så det kmr kanske inte bli så jäätte många inlägg från mej, men ett inlägg varje dag hinner jag nog med iaf!

jag kmr sakna dej, bästa vän !

vi hörs senare !

 

// Luriga Ugglan


Löshår... so not cool.

Hellu!
Jag känner nu att jag vill slita av mig håret för att jag har så tråkigt. Det är ju iaf trevligt för dom som har löshår det är ju bara att rycka lite så kommer typ halva håret. Underbar känsla kan jag tänka mig. Sen måste det vara trevligt att man vara kan ta av sig håret och lägga det bredvid sängen varje dag... eller inte! Haha löshår måste nog vara det fulaste som finns! Någonting som jag personligen tkr är så roligt är när nån kommer en dag med axel långt hår och den andra dagen till typ röven jag fattar lixx inte...  Om jag var kille skulle jag nog tycka det var ännu roligare. Då skulle jag nog gå och rycka bort löshåret på varenda fjortis. Det kan ju iofs jag oxå göra men det blir nog en aning lite mer effekt om en kille gör det. Någon som har testat?
Det här är iaf några skrämmande bra exempel som jag hittade på nån random blogg. Jag stal dom, hoppas jag är
cool nu... ska fundera på det.
Euw.
Pinsamt!!
HAHA!
Jaja nu ska jag fortsätta ha tråkigt och fundera hur kul det skulle va att rycka bort löshåret på nån.
Ciao! /Flygande Musen

de kom en fet bajsis på besök

hellu !

Idag vaknade vi kl. 11.00. vi åt godis, drack juice och pruppade lite. sen spelade vi sims3 destination världen, då såg vi en mumie, och jag Luriga Ugglan sket på mej. nästan. Det var inte trevligt för mej Flygande Musen. han var ful...

bedöm själva.

exakt här:


pausade Luriga Ugglan, och klämde nästan ut en fet bajsis.

den såg ut såhär:

och luktade såhär:


nu ska vi äta frukost, eller godis. svårt val. jag röstar för godis, hejdå.

/ Flygande musen & Luriga Ugglan


Luriga Ugglan & Flygande Musen

Ni har nu kommit in på en blogg som handlar om allt som livet ger och allt som du kring dig ser. Glöm inte bort bekymmer och besvär. Vi kommer ta upp våra vardagliga problem större som mindre, men även våra sjukt konstiga dagar. Vi är två tjejer som kallar oss Luriga Ugglan och Flygande Musen, därav rubriken.

Sen idag så fick Linus,Pontus och Sigge för sig att dom skulle bygga ett torn av festisar, men aa jag och Luriga Ugglan kände för att vara elaka så vi blåste ner allt det såg ungefär ut såhär!
sen har vi suttit vid dataaaan hela långa dan sen vi kom hem från skolan, vi har mixtrat med att försöka få till bloggen, de har ju gått som de gick, men tillslut lyckades vi. fast den är inte riktigt klar än, ska fixa lite mer när vi får tid, okej, vi har tid nu, men inte orken ! haha, den krävs oxå.
det kallas talang ! hör ni de mina damer och herrar? talang ! jag har t.o.m lärt mej att skugga, asduktig känner ja mej nu. ni skulle bara gissa ! det är alltså jag, Luriga Ugglan som står för denna underbara bild !

// Flygande Musen & Luriga Ugglan

RSS 2.0