O.C

Hellu!
Nu var det allt länge sen.... under denna tid har jag lärt mig mkt. Som att jag kan gråta som en liten femåring som inte får godis, vid filmer. Det har aldrig hänt förut men denna helg hoho, ska berätta allt i detalj!
Jag fick låna O.C av jennifer bara som en kul grej, jag vart kär... jag grät varenda gång Marissa och Ryan gjorde slut då Seth förklarade sin kärlek till Summer, att det alltid hade varit henne. Ja fiiifan vilken blödig mes jag är. Jag brukar ju va en riktig hårding!! nästan..... Ja sen var jag ju halvt sjuk oxå så det var det enda jag gjorde har bara sett säsong 1&2 men mer blir det snart! Och jag grät seriöst floder när Ryan skulle flytta till Chino, jag vet ju att han skulle komma tillbaks men det var ändå så sorgligt och Marissa sa att hon älskade han och bla bla bla och jag satt där ensam och höll på att dränka mig själv i tårar. Nästan som när jag hör Akon fast då blir det en liten mer ångest liknande attack. Jag gråter inte ens till Titanic, och det är ju iofs weird (alla gråter till Titanic) men inte jag inte, här är det O.C som gäller.
Bara för att påminna mig själv om att jag inte har tillgång till O.C så plågar jag mig med denna låt. You will be surprised för jag lovar att det inte är California med Phantom Planet!


//Flygande Musen

tjao

oh hola !

dålig uppdatering för min del, eller egentligen för flygande musen's oxå ! ;)
men äntligen är jag här !
i fredas shoppade jag lite, en bok och en par svarta converse ! åh, happiiie faaace.
älskarom.
sen så sitter jag här och funderar på om jag ska klicka hem dessa underbaringar?

och ja, jag ska det. bestämt.
ha.

nu sitter jag här och tjockar i mig massa godis och läser bloggar.

imorrn äre skola, oh hoj va kul. eller inte.
men vi hörs !

// Luriga Ugglan

She

Tjenixen!

Hoo, idag har jag varit och letat efter ett par svarta converse 4,5:or Var i hela birsta och hela stan. sen där på stadium säger anna "KARIN JAG HAR HITTAT DOM"!!!! vi båda kollade på varandra med en förvirrad blick, det var ett underbart ögonblick! Det ska jag säga er att det var! Converse jordens bästa skor, mitt tredje par ^^, Ja så nu sitter dom på mina fötter.
I fredags så var jag med Frida,Jenny och Jennifer och fiifan vad kul vi hade! herre gud vad jag skrattade, det gör jag ju vanliga fall oxå med det här var ju galet! Sen när man ska till mitt hus så är det en jätte hal backe och såklart så ramlar Frida, och istället för att hjälpa henne upp skrattar jag så mkt att jag håller på att kissa på mig, det var kris. Men jag var ju tvungen att ta ett kort oxå.
Sen pratade hon i telefon samtidigt som hon ramlade oxå, asså det var as kul!
Resten av kvällen hade vi det bara roligt som få.
Lördagen vaknade vi låg kvar i sängen as länge, sen ringer jennifers mamma och ba ja jag kommer om fem minuter. Panik för flikksen. sen åkte jag på dop, satt och lyssnade på hur man kan se på en människa om dom är döpt, dom sa oxå att gud skulle hjälpa en genom livet om man döpte sig. Jag kände mig som en jäkla hycklare som satt och lyssnade på det där när jag bara tycker att det är bullshit. Vf går det bajs för jätte många som har döpt sig då? va va va va varelsen där uppe kan du svara på det va va!??!!! Nej precis. Sen så sov anna hos mig, vi var as trötta så vi gjorde ingenting, vi skulle egentligen sy men det vart helt enkelt inte av.
Dagens låt är Sugarplum Fairy-She

den låten (läs och notera) älskar jag! (dålig kvalle jag vet men aja..)




//Flygande Musen

tjoho?

nu har blogglussten gått o gömt sig igen. attans. eller va säger ni?

// Luriga Ugglan


säkert, eller inte så säkert...

Tjenixen!
Hoohoo, idag har det inte varit så händelserik dag. Det var iaf jätte äcklig lunch så jag och jenny gick och köpte risifrutti. Mycket trevligt.... Sen var det hk och ja gud vad jag åt det vart alldeles för mycket mat för båda två, den kändes som om man rullade ut därifrån.  Sen åkte man buss hem.... ja det var ju som vanligt. Men idag lyssnade jag icke på musik utan jag var social!! (Y) I'm making progress :D
Har bara lagt upp lite sorgliga låtar men nu kommer det en glad en! okej den kanske inte är så jätte glad men man blir ju glad av melodin. Tänkte ta en artist som inte kom från Sverige men nej det blev inte så.


Säkert - Sanningsdan

//FLygane Musen

heheheheheh

hej. har ingen blogglust. hejdå.

gjdshsertjbtshäo

Men bajs det är ju ingen idé blogga egentligen, har ingen lust heller så df kommer jag bara lägga upp en låt idag. Och btw om man vill veta hur livet är i matfors åk hit. Ni kommer lämna skiten snabbare än du kom dit! AGHASPFJEGFWNSKLFOABNADFKEFWB!!!!!! jag är arg!!!1!!1!!
Btw och ni tänker nog såhär bajs Markus Krunegård, lyssna på låten. man behöver inte gilla han för att gilla denna fina text! (och it sucks att hans två nya album är kassa ;/)


Markus Krunegård-Stjärnfallet
//Flygande Musen

Coolt!

Yo what's up!?

Jobbig hälsningfras jag vet! Men jag ville vara lite cool, typ som Napoleon Dynamite.... Kanske inte så fräsig.

Nu är jag hemma från Åre, var hemma i typ 40 min sen bar det av till kära syster. Vad skönt det var att sätta sig på välbekanta 42:an och lyssna på musik :D

Åh idag var det vårväder helt underbart! Man kan se marken nu det är helt fantastic! Jag borde nog gå i ide egentligen för jag faller ner i en liten vinterdeprition hela tiden. Jag blir så mycket gladare varje gång snö skiten är borta! Nån som håller med mig?

Har inga bilder att bjuda på för har inte suttit vid min dator på 8 dar, det här är riktigt påfrestande! Åh måste bara berätta om min systers hund som förövrigt heter Bosse, ett djurnamn i Flygande Musen anda. Man ska ha roliga namn på djur tkr jag. Ja han är iaf ganska stor, men han är ja asså lite fjantig eller mycket. Jag har inget emot homosexuella men många ser dom som lite femenima om man är kille då. Det är ju däremot en fördom man kan väl vara hur jävla killig som helst endå, men ja jag måste endå få kalla bosse lite gayig! haha det lät kul det. Men söt är han!

Men nu ska vi baka!

Peace! Om man börjar coolt måste man sluta lika coolt!

"baaajs i byyxaaaaan"

Någon som skall se melodifestivalen ikväll?
Själv ska jag nog se lite. Jag hejar och hoppas att Darin Zanyar eller Anna Bergendahl vinner! Vem hejar du på?
Hihi, jag skulle tycka det var skitkul om Sverige skickade en låt som hade svensktext, och så gick den ungefär såhär:
"Åååh, jag sket i byyxan, det kom en bajskorv, jag pruttade meraa.. shalalalaaaa"

 Så var det jätte mysig melodi och hela faderittan, för då skulle förhoppningsvis inga utlänningar förstå vad man sjung och tro att det var en jätte bra låt med vacker text. Men i själva verket sjung vi ju om BAJS!

HAHA. kul va?

 

ser ni vaD prydliGt jaG har skrivIT? hahahoho. Inte alls likt mig som kör med förkortningar titt som tätt.

 

adjö våra icke läsare.

 

//Luriga Ugglan


oh tjena

ingen som är sugen på frågestunde om oss båda? :)))))))))))


bajsbloggen, här är den!

naw, älskade flygande musen !

jag läste just ditt senaste inlägg, de fick mej att dra på smilebanden en aning. HIHI. välkommen hem din bajsis♥
(förresten, hon kanske inte är hemma? xD)

nu ska våran uppdatering (eller när flygisen kmr hem) DÅ ska våran otroligt härliga uppdatering med bajs och prutt bli som vanligt igen. promise. nästan.


NOT.
HAHAH.

jag kan inte lova, nono.

men ska försöka iaf, och vrf läser ni inte bloggen längre??????

vi har inte gjort nåt ont.

puwssss.

//Luriga Ugglan


svar på Luriga Ugglans frågestund ;p

 

Ellen (ellerenellen.blogg.se) 


När är du som lyckligast, fina?

svar:jag är lyckligast när jag skrattar och har kul med familj och vänner ! när jag bara njuter av livet!

 

 

tina

vad tkr du är viktigast med en blogg =)?


svar:bilder tycker jag är väldigt viktigt ! det är inte roligt att läsa en massa text, man vill ha nåt att titta på samtidigt. och humor tycker jag ska finnas med, men även lite allvar. snygg header och design allmänt för att man ska vilja läsa bloggen, annars kan man ledsna rätt snabbt ;)

 

 

 

melle

vilken är din favoriträtt?:)
vilket är ditt favoprogram:)?
vad gör du hellst en lördagkväll:)?

svar:det där med favoriträtt är rätt svårt tycker jag, men kött och potatiskroketter eller lax och pressadpotatis ;) haha.

mitt favoritprogram är lungt grey's anatomy !

en lördagskväll vill jag helst umgås med kompisar, spela spel kanske och äta godis, skratta och sova över :p







nu är Flygande Musen hemma igen :D och kom ihåg att vi är 2st som har denna blogg !

 

adjö ;)


.....

Hej poopies!
Nu ska jag styra upp det här, jag Flygande Musen är faktiskt oxå en del av denna blogg! Just so you know! Inte Luriga Ugglans blogg, Luriga Ugglans och Flygande Musens blogg! Blogg namnet är LU som kom på. Men idén till en blogg var typ jag som började prata om det men aja.

Hahah våran statisktik är helt galen typ en läsare idag och andra 100 ja.Om det nu är några som faktiskt läser våran blogg så tänkte jag göra en frågestund om oss två, Flygande Musen & Luriga Ugglan dom underbara skaparna till denna fab blogg! Eftersom att jag är traped här till fjälls så har jag ingen passande bild, eller ja jag orkar fasiken inte göra en. Vi ger inte vika för nån fråga, eller kanske. Det är lixx mer troligt att vi svarar om ni frågar om vi har pruttat i nåns fejja än vilken bh storlek vi har det är fjortis fasoner! 

Men nu ska jag käka det som jag har gjort hela veckan typ x) Men idag så åkte jag iaf skidor med Jenny, det var ju nice men det regnade ju nästan!
 Ciao!

//Flygande Musen


framme i fjälls, allt är bara bra !

Hej alla läsare ! :D

resan hit gick super!
och stugan var kanon, stor och allt, dock fanns de inte internet i stugan, så de kanske inte blir lika mkt uppdatering som jag hoppats, men ni får väl stå ut ändå !

i bilen hade jag med mej lite gotta :)


HAHAH! inte lördag dock, men de gick an ändå :)

dumlää !

 

snart ska vi väl se på mästarnas mästare antar jag, tack för alla söta komentarer, men jag har tyvärr inte tid att svara på dom nu, eftersom jag bara kan sitta vid internet en liten stund, men vi hörs väl mer när jag kmr hem ! :D

kom ihåg frågestunden, och att du får en länkning  !

 

// Luriga Ugglan


tunnelbana tack!

Flygande Musen här!

Dom dagarna här i Åre har varit helt ok, men asså vädret är ju piss! bokstavligen känns det som det, regnar ju för fasen, det fattas bara att det är gult!

Vilken vacker dikt Luriga Ugglan har gjort till mig den blev jag verkligen glad över. Pappa har skämt ut mig måttligt då skulle jag vilja sjunka genom jorden, en tunnelbana kanske? Det skulle sitta fint. Nu ska jag gå och tigga godis av min kära syster.

//Flygande Musen 





hejohå

Följ min blogg med bloglovin

fråga och få en länkning :o

hejsan alla glada läsare !♥

 

nu äre så att jag oxå ska dra till fjälls :o men hur blire då med bloggen tänker kanske ni? jo, det är lungt, jag kmr förmodligen kunna uppdatera lite smått ändå :D bra va?

men för ni ändå ska hålla er roade fast det inte blir lika många inlägg som de vart dom senaste dagarna, så tänkte jag starta en frågestund, där ni kan fråga mej luriga ugglan vad som helst, sen så ska jag försöka att svara på de mesta ! alla som frågar får en länkning om man har en blogg :D så det är väl bara att börja då ? ;)


svarar när jag kmr hem igen, så ladda på med en massa frågor!

 

// Luriga Ugglan


mumsig banan!

hejsan !

imorse innan jag skulle fara iväg och shoppa så kände jag "åhh, en banan skulle sitta bra i lill-magen!". så jag gick för att kolla om vi hade nån banan. och vad ser jag ? jo, en halv banan ligger där på bänken. mums !




HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH!

grymt god va? den va alldeles hård där längst ut, så eh, nej, jag åt ingen banan ! haha.

och jag vet att mina naglar ser hemsk ut, men har inte hunnit fixa dom än ;)

// Luriga Ugglan


hej lilla snoris.

hej och hå !

har du nån gång känt problemet av att en snorkråka sitter där inne i näsan och klämmer?
du....måste..få...........ut...den!!
den funkar inte med att bara snyta sig, du försöker, men den vill inte ut !!
du måste helt enkelt stoppa in fingret och vispa runt lite, när du tror att ingen ser. men tiden räcker inte, den sitter för långt upp, fingret måste in, lääängre, du måste vispa runt snabbare, snabbare och snabbare !
tillslut skiter du om nån ser, för du måste bara få ut den lilla irriterande skiten, du riktigt gräver i näsan för att komma åt den, och äntligen !
den är ute, känner du lättnaden? en helt fri näsa, du kan äntligen andas, ååh !!

sådär kan man se ut om man tycker om att mumsa på snor.

// Luriga Ugglan


shoppa, shoppa idag har ja shoppa

äh, ni får bilden nu på engång :p

leopardmönstrade leggins från Vero Moda 160 :-
Jeans från Cubus 249:-
svart baslinne från H&M 49:-
Vitt baslinne från H&M 69:-
Jacka från H&M 299:-
Skor från Scorett 50% så 300:-

så, nu ska jag sova :D

// Luriga Ugglan


hejsan hoppsan falleralleraaaa

hej, förlåt för lite dålig uppdatering.
har vare och shoppat ;) kom hem med både de ena och de andra. men nu är jag så himla trött, så ni får se bilder sen :p

// Luriga Ugglan


dagens fråga !


du når oss på..

hej, aldrig blir ni av med mej ;) haha !

nu äre så att jag är lite arg, för det funkar nämligen inte att komentera andras bloggar för mej ! äre nåt konstigt med min dator, eller äre blogg.se som krånglar? alltså, funkar de för er? ;)

sen så om ni vill kontakta oss, ja, vad vet jag ? så når ni oss på

[email protected]

nu ska jag försöka fixa lite mer här med bloggen tänkte jag, så får vi se vad de blir av de, sen så ska jag väl sussa, kanske.

haha,

 

// Luriga Ugglan


hiss eller diss?

hejsan alla bloggläsare !

imorrn tänkte jag nog ut och shoppa lite, och nu har jag kolla runt lite och skrapat ihop en rätt snygg outfit, vad tycks?
hiss eller diss?






förresten så fanns den där söta fisken några inlägg under, haha :D

// Luriga Ugglan


en dikt till dej, min käre vän !

helt plötsligt så tar blogglusten aldrig slut !
men det är väl för våra underbara läsare plötsligt strömmar in och komenterar lite då och då :D

tänkte berätta att jag saknar dej Flygande Musen. Som ni förstår och kanske har sett i tidigare inlägg så har hon gett sig av till underbara härliga Åre !
en dikt till dej FM.

När du är borta,
känns dagarna så korta.
Jag saknar dej,
för du är som en del av mej.
Du klöser och river mej i tröjärmen,
men ändå, så delar du med dej av den härlige värmen.
Jag älskar att reta dej din lille prupp,
du är allt min egna mupp !♥

 

haha, ja, klöser och river var inte alls någon överdift, se bara :


HA, en vanlig vardag för oss två. vi nyps och rivs jämt. xD egentligen, vad jobbig vi måste va, för vi skrattar jämt och om nån är jobbig så ba "SLUTA, ANNARS NYPER JAREJ!". HAH, gulligt.

 

nejmen, puss påre din lilla Flygande Mus !

 

// Luriga Ugglan


svar på några komentarer

matilda om förklaring till inlägget under.:
Okej, tack för tipset :D!
IP: **.***.***.***
svar: varsågod får man väl säga ? ;)

07 Mars, 16:13

 

Nathalie  (**********) om förklaring till inlägget under.:
sv; jajamensan ;)
Vad gör du?

IP: **.***.*.**
svar: just nu gör jag ingenting, kikar runt på bloggar och så :) innan såg jag på dirty dancing ! ;)

07 Mars, 16:11

 

NIkki om förklaring till inlägget under.:
SV: Hihi visst är hon? :)
Allt bra med dig?

IP: **.***.***.***
svar: ja, med mej är allt bra, lite uttråkad bara ^^ hehe !

Nu sitter jag här vid datorn som jag har gjort sen jag vaknade imorse ! haha, fantasifull flicka här eller vadå ? ;)

jag har kikat runt på lite bloggar och upptäckt några intressanta ! :D

 

och alltså, jag hittade en assöt bild på google, HAHA, jag vet. men ja, kolla !

07 Mars, 16:06

 

 

finns de sånna här på riktigt ? :D

ni får ha de bra så länge så hörs vi lite senare :)

 

// Luriga Ugglan

 

förklaring till inlägget under.

jag var visst otydlig i de förra inlägget ;)
och ska försöka att förklara lite bättre nu :p haha !
jo, dessie hade fått en komentar där det stod typ såhär

"kan du sluta pluta/puta m läpparna !"

då hade hon svarat:

"ah, de är lite svårt hurru, eftersom mina läpppar ser ut såhär !"

och alltså, jag skulle gissa på att hennes läppar inte riktigt ser ut såhär:

eftersom jag har sett bilder där dom är vanlig :p förstår ni ? ;)

 

aja, hejdå !

 

// Luriga Ugglan


look at my lips !

fint, jotack ja vet, bra kvalité oxå :D

tänkte bara lägga in och säga att mina läppar va väldigt fin denna lördagskväll.

jag plutar/putar (va säger man? XD) absolut inte med dom, och jag har ingen läppglans, de är såhär mina läppar se ut, cute huh?♥
jag älskar mej själv, och säg inte att jag är ful, för då är ni bara avundsjuk !!

hm, vem lekte jag där då?

jo, såklart att de va dessie.
jag har sökt som en dåre efter inlägget där hon säger att hennes läppar ser ut såhär:

syns inte så bra, men ni fattar ?

jag har sett massa bilder när hon inte har läpparna sådär, alltså, åh, vad tänker stackarn med ?

sen verkare som hon använder picnik, hon som är så rik !

eller har jag fel nu? haha, men jag tycker att den är väldigt lik efekten som fanns till alla hjärtans dag, men rätta mej om jag har fel ;)

 

ibland blir jag irriterad, nejdu.

nu blire inge mer idag, adjö !

 

// Luriga Ugglan

 


vart är du käre blogglust?

hm, ingen blogglust alls vare här.
vad vill ni läsa om? vad tycker våra kära läsare om att läsa om på en blogg ? :D


// Luriga Ugglan


Lov!

Hellu!
Idag bär det av till lilla putti nutti älskade Åre. Yeah I like it! Men det blir då dålig uppdatering från min sida, men Luriga Ugglan ordnar nog upp det..
Ja på skolan var jag och Luriga Ugglan för seriösa för länge så vi tyckte att det var dags för en aning pervers humor på tekniken. Det var bara vi som tyckte det var kul, kanske för att bara vi fattade. Linus byggde mitt hus, jag satt vid facebook tkr det var roligare. Vid bussen såg det ut som om våran klass ville äta upp allt godis i matfors eller nåt, dom gick och tog i allas godispåsar. Dom tänkte nog inte på att det där kanske var deras lördagsgodis *onda ögat*
elakt värre!
Men nu ska det packas, jag hatar att packa. Alla gnäller jämt på min packning för det ser oftast ut som om jag ska flytta hemifrån eller nåt. HAHA när jag åkte till Ljusdal med Jennys familj så hade jag störst resväska av alla. ungefär packning för en vecka lyckades jag klämma ner för  två dar. Är man duktig så är man!
Hej svejs gummi fejs!
//Flygande Musen

Musik!

Ja musik är ju en väldigt viktig del i min vardag, som ja alla som känner mig vet att jag sitter där med min kära iPod och drömmer mig bort. Jag har tänkt att jag iaf ska försöka lägga upp ett musik tipps per dag eller fler. Lyssna för fan inte om ni gillar ken ring eller nåt då kan ni lika gärna skita i att läsa. Idag känner jag mig lite less och ja då dunkar oftast Johnossi i mina öron, den här låten var den första jag hörde med dom och gjorde så att jag blev fast. Lyssna och njut.

Johnossi- 18 karat gold

//Flygande Musen

humor....

Jag har elak humor, skadeglädje is the shiet. jag älskar när folk som jag inte gillar misslyckas. När fjortisar har bajja i fejjan. Ja that's me. acceptera! okej Luriga Ugglan vi har samma humor.... :P  Ja att ha kul på andras bekostnad is our thing, men vi kan vara riktigt snälla om vi vill. typ.
//Flygande Musen

you're my sun

jag har inte så mkt att berätta om idag och ingen vidare blogglust, men så tänkte jag visa er en väldigt mysig låt, så då kanske ni kan lyssna på den ikväll och njuta lite, istället för ett underbart blogginlägg? :D
smart va? ;)
men givetvis är ett blogginlägg bättre, men lyssna och mys lite nu istället.

Incu - You're my sun


// Luriga Ugglan


Torra muffins!

Hellu!
Oh jädrans vad kallt det är ute och blåser gör det ju oxå... Kom nyss hem, ja buss resan var ju som vanligt. Jag och maria sitter där och typ ja sitter, sigge och linus sitter och skriker till pojkarna där fram, mognakillar_96 huh? Det går knappt att få kontakt med dom.
På lunhrasten så frågade Uffe om jag jenny, sarah och jennifer ville panta och ja det ville vi och fasen vad mkt flaskor det blev! Jag och jennifer pantade lite mer än 200 jenny och sarah oxå x) sen satt vi oss i storklassrummet och kollade i en biltidning jag fattade ärligt talat inte ett skit om vad killarna pratade om... Fanns ingen bubbla i den heller så alltså ingen fin bil.
På Biologin såg vi en rymd film, då började jag och Luriga Ugglan diskutera universum och asså det kan man ju bli psykiskt sjuk på för man fattar ju inte hur det går till. Att det inte finns nån gräns lixx, nej nu börjar jag tänka på det igen och jag blir alldeles snurrig!
På hk:n skulle vi göra muffins, asså jennys och mina vart as torra då är det ju nästan ingen ide att äta dom. Sen den andra gruppen dom har en as sur lärare och varje gång man går förbi så skäller hon på typ Linus x) hon verkar helt galen!
Såhär fin kan man va om man äter smet:
Sen kan torra muffins vara såhär fina oxå!
Min torra muffin!:D
Jennys torra muffins!
Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra klart sv läxan.
Klart slut varulvstjut!
//Flygande Musen

voff!

Tjenixen
Har ingen lust att lägga upp nån bild idag men det får man leva med. Dagen har ändå inte varit nå intressant. Förutom att Emil började skälla på mig ja skälla som voff voff! Sen började han med allt han nu gör. Han var jobbig men rolig, han berättade iaf en as rolig sak och jag och jenny höll på att kissa på oss för som vi skrattade!!
Sen på sv var sigge skit jobbig igen för han ville att vi skulle stanna kvar efter lektionen igen men han lyckades inte! ;) hahah förra gången så sa thore att han skulle ringa hem till oss men den latkorven gjorde ju såklart inte det. Men jag jag berättade det för mamma och hon tyckte det var ganska kul för han är ju som han är sen så sa hon "jag orkar inte få nå jävla samtal från skolan om att du har pratar lite" Ibland så är mamma ganska skön, för det är faktiskt helt rätt det var lite prat.
Jag och Luriga Ugglan tjafsat lite ox, så ja allt är i sin ordning nu ska jag se på film och drömma mig bort till.. till, till en äh jag kom inte på nåt poetiskt och vackert. Jag ska inte drömma mig bort till pappas snarkningar när han i vanlig ordning somnar till filmen dom får man uppleva IRL!
//FLygande Musen

hejsan boken !

hejsan !

satte mej vid datorn nu direkt, så kanske inte blir nån uppdatering för Luriga Ugglan ikväll,
och tyvärr tog jag inge kort på skolan idag, för de va dötrist.
förutom att emil och Flygande Musen hade ett litet tjaffs, hahahahaha. askul, tkr jag. fast emil är lite jobbig oxå ;)

nu ska jag hitta på nåt kul, men vad är kul? om inte sitta vid datorn? som jag inte får göra?
åh, livet är hårt ibland. ibland viskar jag till mej själv i mitt lilla söt-öra "hååll uttttt" hehe. nej.
den här boken läser jag:

den är bra, och jag har kommit såhär långt:

alltså är jag på det här kapitlet:

men jag har ingen som helst lust att läsa, men säg mej, vad ska man annars hitta på ? så snart dyker jag nog ner i boken igen, adjö.

// Luriga Ugglan


ett snabbt inlägg om Luriga Ugglans och Flygande Musens vardag

hejsan alla, nu kommer erat efterlängtade inlägg !

skolan idag var så intressant som alla andra dagar. woho, alla var glada och snälla mot varandra, som vanligt alltså. vi var tyst på alla lektioner och jobbat jätte flitigt !



.. eller inte.

this happend to me.
på matten.
ha ha !
jag och Flygande Musen hade vår vanliga cat fight. hihihihihiihihihihihiihih. det är så våran vardag ser ut, skrik. catfight. skratt. mer skrik. garv. dör.
kom och lek med oss ? :D

på lunchrasten köpte jag en müsli-grej, som vanligt. HAHAHAH. stammis i storklassrummet trojah.

ser inte så god ut, men de är den vill jag lova ! och givetvis spelade jag kort oxå ;) skoldagarna är typ i repris. de är samma visa varje dag, intressant va? ;p

vi hade idrott oxå, åkte skidor, var grymt jobbigt. HAHAHHAHAH. latmasken nr.1 här då, men jag mådde inge vidare bra.. håller nog på att bli förkyld? :(
det vart några vurpor. vissa såg ut såhär..

hahahahhahahahah.

adjö folket.

// Luriga Ugglan


vardag i en håla.

Hellu alla glada!
Dagen började helt ok, jag kände mig som Darth Wader i min nya kofta inte helt fel!  So:n var däremot dö trist.
Likaså matten. Den var så intressant att jag smsade med jenny på andra sidan klassrummet, jag tog lite bilder oxå.
Min syn framför mig. Dom var oxå väldigt insatt i matten dom smsade med jennifer en m bakom...
Ja vi tkr om Ulf kanske inte på matten dock.
Sen hade vi dans, då var det några muppar som inte skulle dansa. Då sa "dansgubben" att om inte dom dansade i slutet skulle vi få dansa längre. Då fick jag nå fel så jag skrek nåt med Flygande Musen anda, samtidigt skriker jenny nåt i samma stil sen vart det alldeles tyst, vi skrek lite till men det hände inget. Jag vart less och ville därifrån!
Gick till Preem, satt mig vid ett bord gnällde över att jag hatade matfors. Det gjorde Adam oxå fast sen så sa han att han nog tkt om matfors då ville jag inte prata med han för han hade helt fel! Ja det är en ganska intressant dag i matfors... lockande huh?
Nu ska jag göra sv läxan som jag egentligen vill spola ner i toan, men så cool är inte jag serru. Så jag målade naglarna på den istället, reta Thore lite lagom sådär. Lila nagellack btw fin fint!
Sysselsättning för resten av dagen, Bye bajs!
//Flygande Musen

RSS 2.0