wild horses

Got some serious "skriva av mig moment" haha gissar att jag förmodligen stavade fel på varenda engelska ord där men whatevahhhhh denna blogg var inte skapad för rättstavning och grammatiskt korrekta texter eller?.... hmm en tankeställare där.
Kollade våran statistik med intervaller på 10 dagar, den var ju intressant helt vitt vare. Ja vi har alltså inga läsare därför kan jag i princip skriva vad jag vill ingen kommer ändå att läsa det.
Ja nu är det sommarlov.... det känns förjävligt! Vf? jo det ska jag ta och berätta, jag jobbade piss detta läsår! jag menar verkligen skit dåligt, och ja nu i åttan får vi betyg och jag kommer få dåliga betyg för jag kommer fasiken inte orka jobba om jag känner mig själv. Men förut spelade det ju nästan ingen roll men nu får man ju betyg skiten!! ASFJGPAERGATEWFGRTHSRFHYJKTILUKJFDDSF *damp&ADHD* Jag vill inte ha dåliga betyg jag vill inte va fjortisen som typ har G och IG och det ända jag tänker på är hur ska jag få månadspengen att räcka till 103034 fondations eller hur jag på bästa sätt ska höja min sociala status, who the fuck wants that!!!? Okej det där med fjortis var väl lite att ta i för det är det sista som kommer att hända mig, tänkte bara på nåt som jag hatar lika mkt som betyg och ja det bara ploppade upp. Och nu när jag skrev att fjortis är det sista jag kommer att bli tänk då om jag typ blir fjortis när jag är 92 eller nåt för att jag snart ska dö då H-A-H-A fan vad kul det skulle va!!! Ja en vardaglig fundering hos Flygande Musen.
En annan sak som är lite intressant med mig är att jag blir förvånansvärt sur när jag får reda på att fjortisar ibland lyssnar på låter som jag gillar. Jag känner en ren ilska i mig. Sen är det så jävla irriterande att när man lyssnar på t.e.x Kings of leons senaste album Only by the night, jag hade hunnit lyssna sönder det för ca 1.5 år sen. sen i somras skrev alla fjortisar på alla sina rosa och fula bloggar ba "OMG VÄRSTA BRA LÅTEN SEX ON FIRE!!" men gå och tupera håret din jävel det är nåt du kan! När man själv lyssnade på den så var den ju as dålig, "ähhmmm... typ hippiemusik.... ähhhh *jag är dum i huvet typ....*" NEj fyfan!!!!! nu ska jag lyssna på min flummiga musik och dra täcket över huvudet eller telefon terra frida. End of story eller ja snarare åsikt. (Det jag ville säga med det sista var att snälla ni fjortisar håll er till Akon, Ken Ring m.m det ni kan så slipper ni en arg indierock älskande flikka från att vilja strypa er lite oftare!)

RSS 2.0